8.7.2016

Pientä hifistelyä.

Jes. Se saapui. Uusi rakkaani saapui nimittäin uusi puhelin. Gigantti piti siis lupauksensa ja toimitti viiden päivän sisällä tuotteen tilaajalle. Ihme ja kumma. Olin aivan sata varma, että se venyy päivällä tai parilla. Kuitenkin nyt uusi lelu on hyppysissäni ja olen enemmän kuin onnellinen. 




Mikä puhelin siis on kyseessä? Huawein Honor 7 Premium. Miun karkea arvio tämän parin päivän käytön jälkeen on todellakin positiivinen. Puhelin itsessään on kauniin värinen. Ei niinkään kultainen kuin oli tuotetiedoissa. Lähinnä tuo väri muistuttaa mielestäni hienoa rantahiekkaa kimmellyksineen. Miellyttää ainakin miun silmää. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.0 Lollipop. Androidiin, kun kerran olen oppinut niin en hevillä siitä luovu. Käyttöjärjestelmä on helppo oppia vaikka luurin merkki vaihtuikin. Erityisen ihastunut olen sormenjälkitunnistukseen, jolla saa näyttölukon pois päältä. Erittäin helppoa asentaa esimerkiksi molemmille etusormille ja näin se on myös nopeampaa kuin kuvio tai pin-koodi. Kamera on loistava ainakin miun makuun. Joissain arvosteluissa kerrottiin tarkennuksen olevan hidas, mutta mielestäni se on kohtuullisen nopea enkä miellä sitä hitaaksi. Nopeampi se on kuin edellisessä puhelimessani Samsung S4:ssa. Tämän Honor 7:n saa todella helposti muokattua mieleisekseen, sillä ladattavia teemoja on vaikka kuinka ja paljon. Uuteen puhelimeen vaihtaessa aikaa menee suhteellisen paljon siihen, että saat luurin haluamasi näköiseksi, ohjelmat paikoilleen ja erinäiset toiminnot käyttöön. Ei siinäkään kuitenkaan mene kuin pari hassua tuntia, jotka nyt menee siivellä, koska on jo muutenkin uuden lelun hurmiossa. Tähän aasti olen ollut todella tyytyväinen. Ainoa asia oikeastaan, mikä häiritsi vähän, oli sivupainikkeet. Kyseiset nappulat ovat sen verran koholla, ettei puhelinta voinut pitää kyljellään esimerkiksi auton oven lokerikossa, koska muuten asennetut toiminnot menivät päälle helposti. Kuitenkin tähänkin löytyi ratkaisu tänään. Kävin nimittäin ostamassa silikonisen suojakuoren tähän puhelimeen, sillä en missään nimessä halua saada kolhuja tai naarmuja runkoon. Silikonisuojus niin sanotusti peitti nämä painikkeet ja tasoitti kyljet, joten nyt puhelinta voi pitää kyljellään pystyssä. Jotkut ovat huomauttaneet arvosteluissaan kuulokkeiden puutteesta, sillä paketin mukana niitä ei tullut. Minua se seikka ei haittaa, sillä omistan jo valmiiksi kunnon kuulokkeet, joita käytän musiikin kuuntelemiseen. 



Psst! JBL:n Synchros E50BT Bluetooth kuulokkeet ovat mitä loistavimmat vaativammallekin kuuntelijalle. Ne ovatkin ehdottomasti parhaimmat bluetooth kuulokkeet, mitä olen koskaan kokeillut tai käyttänyt. Nämä peittävät korvat ja äänenlaatu sekä bass boost toimii mitä mainioimmin. Ennen kuin hommasin nämä, mietin ostanko isommat vai pienemmät JBL:n Synchrosit. Päätin satsata vähän enemmän ja ostin nämä isommat, sillä näissä on kokonsa vuoksi parempi äänenlaatu kuin pienemmissä vastaavissa. Eikä nämä nyt niin kauhean isot mielestäni ole. Eikös isot kuulokkeet olekin muodissa? Mielestäni ei ole JBL:n voittanutta. Totaalinen rakkaus.

Näihin tunnelmiin sopii oivasti tämä kappale:

Lady Gaga - Telephone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti