10.1.2014

Uuden vuoden lupauksen lunastus.

Täällä sitä taas ollaan niin kuin lupasin. Tällä hetkellä hivenen väsyneenä, kun jouduin siirtymään sohvalle evakkoon isännän kuorsausta pakoon. Eipä tuo uni ollutkaan enään otillaan vaan päätin aloittaa päiväni kello 7 aamulla. Pitänee laittaa raksi seinään, sillä normaalisti tähän aikaan olen unten mailla ja muutenkaan en ole kovin aikaan saava heti aamutuimaan. Päätin siis tosiaan paremman puutteessa kirjoitella uusia ajatuksia tänne. 

Huh, olkoon tätä pimeyttä, mikä ulkona vallitsee. Toki olen sydänjuuriani myöten iloissani siitä, ettei lunta ole maassa. Kärsin siis kiitollisena tämän kylkiäisenä tulleen pimeyden. Lumi pysykööt puolestani Lapissa ja joka lunta kaipaa niin muuttakoot pohjoiseen. En todellakaan ole mikään talvi-ihminen vaan kaikkea muuta. Vaikka nyt joutuukin "kärsimään" tuosta pimeydestä niin mainittakoon, että kevät tulee minulle henkilökohtaisesti suhteellisen nopeasti. Innolla odotan helmikuun loppua, koska sillloin nostamme kytkintä ja suuntaamme nokkamme kohti Meksikoa. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen käyny Viroa tai Venäjää pitemmällä, joten matkakuume alkaa pikkuhiljaa polttelee takamusta. Todetakseni en ole vielä täysi-ikäisenä käynyt "rantalomalla", odotus on siis melkoista. Viimeksi tuli käytyä vielä alaikäisenä lukioaikanani Espanjan Madridissa koulun puitteissa ja siitä onkin jo aikaa. Tulevaisuudessa siintää herkulliset ruoat ja varsinkin juomat vaikka minulla onkin alkoholiongelma. Ongelmana on, ettei se alkoholin pirulainen meinaa maistua ollenkaan. Toisaalta parempi niin. Tuossa asiassa olen tullut täysin rakkaaseen äitiini. Ajatelkaa nyt, kaunis ja eksoottinen drinkki kädessä uima-altaalla mukavasti paahtavassa heltessä, mikäpä olisi sen ihanempaa. Jahka helmikuun loppu koittaa niin tulen taatusti kirjoittamaan matkalla ollessani paljon kokemuksista. Mmmm, ruokaa, juomaa, aurinkoa, turkoosin väristä vettä ja riippumatto. Voi rakkaus.

Se siitä Meksikon hehkutuksesta, joten keskitytäänpä nyt johonkin muuhun ennen kuin pää menee odotuksesta sekaisin. Paljon on toisaalta järjestettävää matkan vuoksi. Bikinien ja uimapuvun hankintaa, aurinkolasien etsimistä, shortsien metsästämistä keskellä talvea, uuden passin hommaamista, sinettipidennysten tilaamista plaa plaa plaa. On se kumma, miten tuollaiselle tripille pitää varustautua. Tietenkin eilen huomasin, että yksi hampaistani pitää korjata ennen matkaa. Taas yksi asia hoidettavana. Muistilistani sen kuin kasvaa kirjaimellisesti. Olen nähkääs synnynnäinen homekorva ja unohtelen paljon asioita, joten kaikki muistettavat tehtävät on aina pakko laittaa kalenteriin ylös, jotta ne tulee hoidettua.

Nyt Anna rauhoitu ja keitä itsellesi aamuteetä. Vihreätä teetä mangolla ja inkiväärillä, nam. 

Iltapäivällä sainkin taas paljon tehtyä koruja ja tässä niistä osa:






Hivenen etnisyyttä siemenhelmillä ja alla ensimmäinen memory wire-kokeilu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti