20.8.2013

Tuulien tuiverrukset

Uusia tuulia luvassa syksyksi eli toisin sanoen saan melkein juosta kieli vyön alla ympäri kaupunkia sekä muita maita ja mantuja. Tänään vahvistui, että pääsen ilahduttamaan sekä myymään herkkujani eteenpäin. Kiire toisin sanoen polttelee jo jalkapohjia. Onneksi olen kuitenkin fiksu ja keksin käyttää lahjapaperia korupussien valmistukseen. Rahaa palaisi muuten ihan liikaa valmispusseihin. Tietysti on myös olemassa vanhat aikakausilehdet, kiitos ideasta äiti, joita voi uusiokäyttää pussien valmistukseen. Sitten on vielä nuo tekemättömät "käyntikortit". Onnekseni Sinellissä oli vielä kuvioleikkurit alennuksessa eli materiaalit ja työvälineet ovat valmiina, kunhan vain jaksaisi aloittaa itse urakan.

Jälleen ideoita tulvii päähän siihen tahtiin, että on jo pakko laittaa kaikki paperille, jottei mikään unohdu. Jestas, sain tässä tovi sitten ajatuksen, että laittaisin kuntoon vanhan ja ainoan valokuva-albumini, jossa on tärkeimmät muistot seurakunnan päiväkerhon ajoilta aina lukioon asti. Pahuksen albumi kului rikki lähes säännöllisestä selailusta. Mutta mikä se ajatus sitten olikaan? Päätin tehdä  uuden albumin, jossa jokainen sivu on koristeltu niin sanotusti skräppäyksen tyyliin. Uusi harrastus? Tuskimpa. Tiedän ainakin, että moisen suunnitelman toteuttaminen vaatii rutkasti aikaa ja RAHAA. Ah, mutta hei ehkä korut voisivatkin rahoittaa tämän hankkeen? Vitsi mie oon nero!

Tässä on myös uusin aluevaltaus, joka koristaa meidän perheen ulko-ovea.


Voisin sanoa, että unensieppaajien teko on ihanan rentouttavaa kaiken muun piiperryksen lomassa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, sillä noin upean esineen saa toteutettua todella yksinkertaisilla ohjeilla ja halvalla.

Mikäli joku on kahvin ystävä niin kokeilkaa myös seuraavaa:

 Laittakaa lasikulhoon kokonaisia kahvipapuja sekä vaniljalta tuoksuva kynttilä niin täydellinen kodin tuoksu on valmis. Näemmä Lidlistä ainakin saa espressopapuja alle 10e kilohintaan. Kuvassa Partyliten vaniljakerman tuoksuinen pilarikynttilä. Täydellistä ja niin romanttista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti